Een driehoek van genot

Emelgem

Al enige tijd speelden de eigenaars van deze woning met de gedachte om hun tuin te laten restylen. Met de opgroeiende kinderen leek een zwembad geen onhaalbare kaart meer. We stonden in voor het ontwerp en de aanleg.

Resultaat: een leeftuin waarin we het hoekige perceel zelfs als troef wisten uit te spelen.

Met grote stapstenen in het gazon werd het zonneterras achter de woning met poolhouse achterin de tuin verbonden. Als verhardingsmateriaal kozen de eigenaars voor een Egyptische kalksteentegel met een warme, zuiderse uitstraling. Het gazon werd vakkundig omsloten met een combinatie van kleiklinkers en cortenstaal. Indringende blikken worden uit de tuin geweerd door strategisch geplaatste leilindes. In hun schaduw legden we een verhoogd klinkerpad tot achterin de tuin. Ook het terras rond het poolhouse is zwevend opgebouwd waardoor de tuin dieper toont. Hier kunnen de eigenaars royaal genieten van sauna, bubbelbad of regendouche. Wuivende siergrassen, witbloeiende winterharde geraniums en wolkenformaties van buxus geven de tuin een tijdloos groen cachet.

Met dit project behaalden we zilver in de wedstrijd “De Vlaamse Tuinaannemer 2018-2019”.

Bekijk ook onze andere realisaties

Karaktervolle landschapstuin

Uitnodigende voortuin

Gerenoveerde landschapstuin

Laten we praten over jouw nieuwe tuin

Door op "Verstuur bericht" te klikken ga je akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn aanvraag bij Tuinen Stijn Naeyaert te kunnen behandelen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.